Schedule

iCal export

Friday, 4 November 2016

Time
19:00 ‎Pre-Conference Social Event‎ (180 min)
22:00

Saturday, 5 November 2016

Time /lib /bin
09:00 ‎Opening‎ (20 min)
09:20
09:30
Javier Moreno ( 50 min - Español )
Jose Luis Perez Diez (‎jluis‎) ( 50 min )
10:20
10:30 ‎Morning Break‎ (30 min)
11:00
H. Daniel Cesario (‎dcesario‎) ( 50 min - English )
Alba Ferrer (‎alba‎) ( 50 min - English )
11:50
12:00
Sawyer X ( 50 min - English )
12:50
13:00 ‎Lunch‎ (90 min)
14:30
Jorge Dias ( 20 min - English )
Loïc Prieto (‎lprieto‎) ( 20 min - English )
14:50
15:00
Diego Kuperman (‎diegok‎) ( 50 min - English )
Albert Hilazo ( 50 min - English )
15:50
16:00
Ferenc Erki (‎FErki‎) ( 20 min - English )
Francesc Gil ( 20 min - English )
16:20
16:30 ‎Afternoon Break‎ (30 min)
17:00
Xavier Noria (‎fxn‎) ( 50 min - English )
Albert Montane ( 50 min - Español )
17:50
18:00
Marc Egea i Sala (‎meis‎) ( 20 min - English )
‎CPAN Pull Request Hackathon Review‎ (20 min)
18:20
18:30
Jose Luis Perez Diez (‎jluis‎) ( 30 min )
19:00 ‎Closing‎ (20 min)
19:20